Om våra väskor         Om Handväskor.com          Köpinformation          Kontakta oss          Kundvagn


 

Väskor på Handväskor.com


Mer om våra väskor och väskmärken

Paris Hilton

Paris Hiltons väskor är glamourösa och trendiga. Väskornas material är antingen syntet eller skinn och är alltid av hög kvalitet. Kristaller är vanligt förekommande på väskorna.
Playboy

Hugh Heffner, mannen bakom Playboy säljer nu accessoarer med den välkända Playboykaninen på. Playboykaninen syns antingen som en glittrande liten detalj, eller så är den en del av väskans mönster.Väskorna är trendiga och välarbetade, ofta med läckra detaljer som gör det där lilla extra. Det klassiska, lyxiga tyget på insidan är alltid detsamma på alla väskor, men varieras i olika färger för att matcha väskan i övrigt.


Sanrio, Hello Kitty

Hello Kitty är en del av en hel serie figurer från Sanrio. Hello Kitty väskorna är söta utan att vara barnsliga och finns i allt från shoppingväskor till aftonväskor. Enkla eller lite mer påkostade.

Wilma

Wilmaväskorna är designade av Amanda Helin från Finland, de är väl genomtänkta och färgglada, såväl på utsidan som på insidan. Wilma väskorna är stilrena och eleganta till modellen. Varje modell finns oftast i flera härliga färger ibland med roliga detaljer som en matchande, medföljande portmonnä eller ett väsksmycke. Insidans material är oftast av ett mockaliknande tyg som känns mjukt och behagligt.
Lydc

Lydc är ett engelskt märke som ger intrycket av lyx och kvalitet. Väskorna är välarbetade med många detaljer, nitar etc. Alla väskor har ett innerfack med dragkedja, en mobilficka och en öppen ficka.

Daniel Ray

Daniel Rays väskor är ofta inspirerade av populära designerväskor. Väskorna är alltid praktiska med många fack. Mobilficka är en självklarhet.

Daniella

Våra exklusivaste aftonväskor är av märket daniella. De är smyckade med äkta österrikiska kristaller. Väskorna är praktiskt designade för att kunna bäras på flera sätt. Tyget är av bra kvalitet och har en fin lyster. Väskorna finns i flera färger för att kunna matcha just din klänning.
Neo

Neos väskor är moderna och trendiga, de vanligaste förekommande färgerna är metalliska, så som guld, silver och brons. Väskornas insida har alltid ett innerfack med dragkedja, en mobilficka och en öppen ficka.
Charmant

Charmants väskor finns i många färger och är ofta klassiska i sin modell. Det är inte ovanligt att väskorna har många fack på insidan. Charmant hämtar ofta inspiration från dyrare märkesväskor. Ett bra budgetalternativ för dig som vill ha det senaste från modeindustrin.

Belly Moden

Belly Modens väskor är av ett kraftigt och slitstarkt tyg. De sys i tyskland och har detaljer i skinn. De väskor vi har är med katt eller hundmotiv. Motiven är en del av tyget och alltså inget tryck.
Ideal Svenskt Hantverk

Ideals väskor har samma slitstarka tyg som Belly Moden väskorna. Väskorna är svensktillverkade med detaljer i äkta skinn. Våra väskor från Ideal är med djurmotiv. Motiven är en del av tyget och alltså inget tryck.
Enrico Benetti

Enrico Benetti har väskor för både män och kvinnor. Väskorna är sportiga och praktiska, nästan alltid med många fack. En rolig detalj är pennfacken som finns på flera av deras väskor. Tyget är slitstarkt och finns i de flesta färger.